05maart

Tribute to MOTÖRHEAD


by NÖ CLASS DIRTY SOUTH

Tickets bestellen

Tribute to MOTÖRHEAD

by NÖ CLASS DIRTY SOUTH

Lloyd 'Lemmy' Koolen
Hij ziet eruit als Lemmy, draagt de Rickenbacker met trots en klinkt als Lemmy. Dat voor een koorknaap uit Limburg die tevens een geziene gast is op re-enactments en andere verkleedpartijen. Begonnen als gitarist in Raging Skull en later gedurende 10 jaar het gezicht van Snaggletoöth, nu herboren in het spotlicht van Nö Class DS.

Jean-Pierre 'Snowball' Krijns
Volgens de legende keek hij naar de foto van Fast Eddie Clarke op de hoes van Overkill en dacht dat Eddie vast minder huiswerk en meer vriendinnen had dus gitaar moest het worden. Evenzeer gerenommeerd om zijn ruige stijl met dito geluid als berucht om zijn capriolen, schandalen en incidenten. Daarom thuis als een vis in de wodka op het podium bij Nö Class DS.

Michiel van den Boer
De Benjamin van de band en toch de meest ervarene met een staat van dienst van enkele decennia 200 shows per jaar met Tilt, George Baker en een keur aan Nederlandse artiesten. Levenslied? Metal? Een tour invallen bij Vengeance als gitarist? Geen enkel probleem zo lang er maar chocomel is! Geïnspireerd door Simon Philips de atoomklok van Nö Class DS.

voorverkoop  excl servicekosten 10,00 / deurverkoop 15,00

Algemene info

Datum: 05-03-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240