29januari

Pearl Jamming… Tribute to Pearl Jam


Pearl Jamming… Tribute to Pearl Jam

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. Pearl Jamming is een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en charismatische frontman. Uur na uur is door de band gespendeerd aan het bestuderen van albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het laatste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van de band na Pearl Jam zelf.

Naast de grote hits van de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk en de laatste jaren zijn dan ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live-ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen.

Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien.

Algemene info

Datum: 29-01-2017
Aanvang: 17:00 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240