Live
16april

Tribute to George Michael


by Faith!

Tickets bestellen

Tribute to George Michael

by Faith!

Een live eerbetoon aan de legendarische George Michael. Met al de populaire hits van WHAM! maar ook uit George’s immense solocarriere. Dans en zing mee met “Wake me up” of maak een trip down memorylane met “Careless Whisper”.

De tribute band was van origine bedoeld als een eenmalig project tussen bevriende muzikanten in het Paaspop Theater begin 2017. Maar het succes na de eerste show was overweldigend.  Sinds die tijd heeft Faith niet stil gezeten en zijn alle concerten bij Bibelot, MEZZ, Cacaofabriek en P79 uitverkocht. Tijdens het festivalseizoen kunnen ze de hele menigte op zijn kop zetten.

FAITH! bestaat uit 12 bandleden en worden soms vergezeld met lokale koren. Voor kleinere zalen treden ze op met 9 bandleden, maar dat maakt het geluid niet minder. Dus trek je dansschoenen aan, warm die stembanden op en laat je mee voeren naar The Edge of Heaven!

voorverkoop 10 euro ex servicekosten  /  deurverkoop 15 euro

 

Algemene info

Datum: 16-04-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240