Live
10januari

Anouk Tribute Band


Tickets bestellen

Anouk Tribute Band

In 2009 stond de enige echte Anouk Tribute Band voor het eerst op het grote podium van het Reuring Festival in Purmerend, voor wel 10.000 man. Dat was zo’n succes, dat ze sindsdien voor meerdere grote evenementen en festivals gevraagd werden. Zo stond de band o.a. op Taaipop; Colmpop; Huis van Oranje; Hoge Bomen Festival; Oerrock, Popweekend Schagen en in een uitverkochte zaal van Poppodium P3.

De Anouk Tribute Band is opgericht in 2008, na het zoveelste compliment aan de zangeres, dat ze de nummers van Anouk wel erg goed zong, en dat haar stem zo op die van Anouk lijkt. Zangeres Marit Knuvelder heeft toen in haar muzikale kring de beste muzikanten uitgezocht om zo een geweldige band neer te zetten. De shows staan als een huis en de band weet elke keer het publiek te overdonderen met hun enthousiasme. Stevige rocksongs worden gespeeld, zoals Everything, The Dark, R.U. Kiddin’ Me en natuurlijk Nobody’s Wife, maar ook de gevoelige ballads Lost, For Bitter Or Worse, I Don’t Wanna Hurt brengt menigeen kippenvel. Ze spelen niet alleen de cd-uitvoeringen van Anouk, maar hebben ook inspiratie opgedaan van live-versies. Zelfs het songfestivalnummer “Birds” staat op hun repertoire. De stem van zangeres Marit benadert de stem van Anouk als geen ander. De echte bassist van Anouk dacht zelfs dat hij Anouk zelf hoorde zingen! 

Voorverkoop (exc servicekosten) 12,50 euro / deurverkoop 17,50

Algemene info

Datum: 10-01-2025
Aanvang: 21:30 uur
Prijs: € 12,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240