Live
02april

Renegade


rockcovers

Tickets bestellen

Renegade

rockcovers

We zijn met z'n zessen: vijf muzikanten en één technicus. We komen uit Brabant en we zijn een pop- en rock-coverband. En wat belangrijker is, we zijn zes echte vrienden. WIJ ZIJN RENEGADE!

RENEGADE ontstaat als in 1989 de twee gitaristen William en Werner het spelen in een band niet langer kunnen missen. William heeft dan maar één voorwaarde: zijn broer en drummer Joost moet meedoen. Deze is meteen enthousiast en rond het drietal vormt zich al snel de band RENEGADE. Van meet af aan is het doel duidelijk: muziek maken moet plezierig zijn en het moet goed zijn. Dat doel heeft de band bereikt.

Het repertoire van de band bestaat uit een mengeling van zowel Nederlands- als Engelstalige pop- en rock-songs, van bands variërend van De Dijk, The Scene tot INXS en van Toto en Joe Cocker tot Van Halen; een beetje het steviger werk uit het bekende genre.

Voorverkoop 7,50  ex servicekosten / Deurverkoop 12,50

Algemene info

Datum: 02-04-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 7,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240