Live
23december

Lady Penelope zaterdagmiddag huiskamer setting. GRATIS


Akoestische huiskamer

Lady Penelope zaterdagmiddag huiskamer setting. GRATIS

Akoestische huiskamer

Omdat we een superfijne huiskamer sfeer kunnen creëren gaan we eens starten met een pilot.
Tafeltje/stoeltje/hapje/drankje en Lady Penelope.
Beter kan de Kerst niet beginnen.

Welkom bij ‘Lady Penelope’ – de nieuwste sensationele akoestische band die je hart zal veroveren met hun onweerstaanbare geluid! Deze vier getalenteerde muzikanten brengen de magie van de popmuziek naar een geheel nieuw niveau, met een betoverende twist. Gewapend met een cajon, bas en akoestische gitaar, vullen ze de ruimte met warme, meeslepende klanken.

Wat ‘Lady Penelope’ zo uniek maakt, is hun vermogen om bekende popnummers terug te brengen tot hun pure essentie. Door de muziek te ontdoen van alle franje, creëren ze een intieme sfeer die je raakt tot in je ziel. Met hun meerstemmige zang voegen ze een extra dimensie toe aan elk nummer dat ze uitvoeren.

Of je nu een fan bent van tijdloze klassiekers of de nieuwste hits, ‘Lady Penelope’ heeft voor elk wat wils. Ze nemen je mee op een muzikale reis door de tijd, waarbij ze de grenzen van de popmuziek verleggen. Van ingetogen ballades tot vrolijke meezingers, hun repertoire is divers en boeiend.

Algemene info

Datum: 23-12-2023
Aanvang: 16:00 uur
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240