Live
13december

Volbeat Tribute by Dead but Rising


Tickets bestellen

Volbeat Tribute by Dead but Rising

Dead But Rising is een Volbeat tribute gebaseerd in Noord-Brabant (NL). De band focust zich vooral op de wat oudere nummers uit de Volbeat collectie en houdt van een goede rock ‘n roll met een pitttig sausje. Setlijsten worden gevuld met knallers als Sad Man’s Tongue, Guitar Gangsters, Lola Montez etc. en is naar wens te boeken en zetten hier een maximale show mee neer!

Dead But Rising is gevormd door muzikanten wie geen onbekenden zijn in de coverband scene en mede voortgekomen uit Ex Volbeat Tribute’s.

Zang: Michael Haack 

Bas: Göran Bek 

Gitaar: Tom Dekkers 

Gitaar: Paul Straub 

Drums: Mike Verhof/Mike Farcourt 

 

Voorverkoop 7,50

Deurverkoop 12,50

 

 

Algemene info

Datum: 13-12-2024
Aanvang: 21:00 uur
Leeftijdsgrens: 18+
Prijs: € 7,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240