Live
03november

History of Country Duets


Tickets bestellen

History of Country Duets

Singer Songwriters Edwin Jongedijk en Hilde Vos kwamen elkaar tegen tijdens een show van Edwin en raakten in gesprek. Ze bleken dezelfde voorliefde voorauthentieke countrymuziek te delen. Edwin Jongedijk is in het Noorden van het land bekend van hits als As Ik De Kaans Zol Kriegen en Riekdom. Als lid van de Troebadoers is hij veelvuldig te zien in de noordelijke theaters . Edwin haalt zijn inspiratie uit de Amerikaanse rootsmuziek. Deze invloeden laat hij momenteel vooral horen in de bands Slow Movin’ Outlaws en Sunken Lands. Van Sunken Lands komt begin april 2023 het gelijknamige debuutalbum uit.

Hilde Vos is bekend van het duo met Dick Van Altena en de theater tour ‘The Sound of the Blues and Americana’ van Johan Derksen. Met haar album The Fool Of Love sleepte Hilde een ISSA award (Atlanta, USA) in de wacht voor ‘Best European Female Singer’ en in duet met Bennie Jolink en partner Fokke De Jong haalde ze verschillende hitlijsten.

Edwin & Hilde nemen je mee terug in de tijd van o.a Dolly & Kenny, Johnny & June en George & Tammy; country duetten van tijdloze waarde! De geschiedenis van échte muziek van de jaren 40 tot heden. Muziek die je raakt en herkent!

Tijdens deze muzikale reis laten Edwin & Hilde zich begeleiden door een stel ervaren muzikanten met dezelfde liefde voor countrymuziek:
Fokke De Jong (o.a. Normaal, De Kast, King of the World, Johan Derksen): Drums, zang
Paul Verberne (o.a. Tineke Schouten): Basgitaar
Franco Giacoia (o.a. Teresa de Sio en Gino Paoli): Electrische & Akoestische Gitaar, Dobro
Marcel Gerritsen (o.a. Bertolf, Edwin Jongedijk): Pedal Steelgitaar, Mandoline, Banjo, Dobro

voorverkoop 15,00 / deurverkoop 20,00

Algemene info

Datum: 03-11-2024
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 15,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240