Club
20oktober

Hippe Vogels & Sociale Apen


Laatste editie 2018!!

Hippe Vogels & Sociale Apen

Laatste editie 2018!!

Dames en Heren we zijn aangekomen bij de laatste editie van HIPPE VOGELS & SOCIALE APEN van het jaar 2018!! 

Op 20 oktober gaan we ervoor zorgen dat @p79_den_bosch nog één keer de verzekering moet bellen om dakschade te melden want, het dak gaat er COMPLEET vanaf! Met welke Dj’s we dat gaan doen verklappen we zeer binnekort!! 

En voordat je huilend thuis in je bedje gaat liggen omdat je denkt dat we er mee kappen, no worries, we gaan even terug naar de tekentafel en in 2019 zijn we gewoon weer terug!!! Nog hipperder en socialerder !

Dus connect & tagg je kornuiten, maatjes, squad, collega’s, kartel, klasgenoten, powerrangers, bendeleden, anonieme praatgroep, pose (oeh die is oud) gooi het in je groepsapp en zorg ervoor dat je zaterdag 20 oktober je billetjes komt schudden en je glaasje blijft vullen.. 

*Muziekstyle: Oldschool & New school R&B, Dancehall, HipHop.*

Wie zie ik 20 oktober ? 

HVSA ! 

Algemene info

Datum: 20-10-2018
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240