Huur een toplocatie

P79 is prachtig! En ook nog eens breed inzetbaar. Wij vinden het dus zonde om onze locatie doordeweeks gesloten te houden als het uitgaanspubliek zijn slaap inhaalt. 

Bijzondere ambiance

Onze 14de eeuwse kelder is de een na oudste kelder van Nederland. Van nature is de locatie prachtig en ademt veel sfeer. Een bijzondere plek in hartje Den Bosch die wij graag met meer mensen delen. Interessant voor een zakelijke bijeenkomst of feestje met persoonlijke touch. P79 is compleet af te huren voor gezelschappen, zowel zakelijk als particulier. We hebben plek voor 100-250 mensen, afhankelijk van de activiteit. En door onze centrale ligging is een combinatie met een dagprogramma in de binnenstad een voor de hand liggende optie. De bereikbaarheid is goed. Er is voldoende parkeergelegenheid op korte loopafstand. 

Van bitterbal tot buffet (en Bossche bol!)

Door de omvang en onze faciliteiten is de locatie breed inzetbaar. Bijvoorbeeld voor een privé dansfeestje, netwerkborrel, een silent disco of productpresentatie. Een dj of live muziek erbij? Het kan allemaal! Wij hebben alles in huis om maatwerk te bieden. Techniek, licht, geluid, horeca, muzikale kennis, aankleding en een breed netwerk. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  

Neem contact met ons opTelefoon:06-22276240
Email:
Markt 79
5211 JX
's-Hertogenbosch

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240