Club
18oktober

Bloedverwanten


verse hits, hiphop, klassiekers, R&B en guilty pleasures

Bloedverwanten

verse hits, hiphop, klassiekers, R&B en guilty pleasures

Time flies when you’re having fun! De zomer is alweer bijna voorbij en het clubseizoen is weer begonnen. Voorkom die herfstdip en geniet vrijdag 18 oktober  van een nieuwe editie Bloedverwanten in P79!⁣

Terwijl buiten de regen valt, de bomen verkleuren en de eekhoorns nootjes verzamelen is het voor ons tijd om weer lekker knus naar binnen te gaan. Geniet van verse hits, hiphop, klassiekers, R&B en guilty pleasures; en dat allemaal samen met je gezelligste familie, vrienden en collega's! 

Omdat dit de laatste(!) editie van 2019 zal zijn pakken we nog één keer flink uit! Verwacht een all star line-up, gigantisch veel confetti en alleen maar mooie mensen! 

P79 | 's-Hertogenbosch⁣
23.00 - 04.30 uur ⁣
€5,- (alleen deurverkoop) ⁣
Tweelingen gratis entree⁣
18+ ⁣
Line up: t.b.a.

Algemene info

Datum: 18-10-2019
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240