Club
14september

VROEG CLUBBEN


Tickets bestellen

VROEG CLUBBEN

Vroeg Clubben: Festival & Club Vibes op de vroege avond: Melodic House & Techno, Deep- & Progressive House voor 30 plussers op Inspirerende locaties.

Laat je verleiden door de betoverende klanken van Deep-, Melodic-  en Progressive House op de meest trendy locaties. Zorg ervoor dat je op tijd binnen bent, want hier begint het feest al vroeg! Dans, flirt en beleef een onvergetelijke avond vol underground beats. Vroeg Clubben, waar het nachtleven en een goede nachtrust hand in hand gaan.

Line-up T.B.A.

In centrum Den Bosch vind je deze karakteristieke parel, in de kelder van een eeuwenoud pand: P79. Een state of the art club-niveau licht en geluids systeem en uitstekende horeca vormen het perfecte decor voor onze eerste editie in deze mooie stad.

Algemene info

Datum: 14-09-2024
Aanvang: 20:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240