Live
17maart

Tribute to the Stones by Exile!


LET IT BLEED! 1969-2024 Anniversary Club Tour

Tickets bestellen

Tribute to the Stones by Exile!

LET IT BLEED! 1969-2024 Anniversary Club Tour

1969 was een opmerkelijk jaar in de geschiedenis van de rock & roll! The Beatles brachten ‘Abbey road’ uit, Led Zeppelin debuteerde met ‘Led Zeppelin I’ en meer dan 500.000 hippies kwamen samen op het Woodstock festival, maar het ging niet alleen om ‘Love and peace’. The Beatles traden voor de laatste keer live op en zouden kort daarop uit elkaar gaan. Het gratis festival op de ‘Altamont speedway’ later dat jaar liep uit op een ramp met vechtpartijen en moord. ‘Gimme shelter!’

In hetzelfde jaar brachten de Rolling Stones hun nieuwste album ‘Let it bleed’ uit. Samen met ‘Beggars banquet’ (uitgebracht in ‘68) markeert het een terugkeer naar hun meer bluesy geluid van vroegere jaren. Andere invloeden op dit album kwamen uit de gospel, country-blues en country-rock.

Tijdens de opnamesessies voor 'Let it bleed' waren er problemen met de oprichter en oorspronkelijke leider van de band, Brian Jones. Door zwaar drugsgebruik en persoonlijke problemen kon hij niet langer een zinvolle bijdrage leveren en verscheen hij slechts op twee nummers. Na zijn ontslag werd Mick Taylor ingehuurd die enkele gitaar-overdubs opnam, maar uiteindelijk werden de meeste gitaarpartijen op dit album gespeeld door Keith Richards.

Alles bij elkaar was dit een keerpunt voor de Rolling Stones en men kan zonder twijfel zeggen dat 'Let it bleed' een opmerkelijk album is met die typische vibe uit de late jaren zestig, die nu nog net zo opwindend klinkt als 55 jaar geleden.

Het album verdient speciale aandacht en daarom heeft Exile plannen gemaakt om in 2024 een ‘Let it bleed’ clubtour te doen. Exile zal het hele album spelen, inclusief een akoestische set en uitgebreid met een flinke lijst Stones klassiekers!

Voorverkoop: 12,50  ex servicekosten /  Deurverkoop: 17,50 

Algemene info

Datum: 17-03-2024
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 12,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240