Live
26november

Tribute to Gary Moore


met Marcel Coenen

Tickets bestellen

Tribute to Gary Moore

met Marcel Coenen

vvk 10 / dvk 15

"Wild Frontier, Still got the Blues, Out in the Fields, Empty Rooms" zijn slechts enkele nummers uit de enorme erfenis die Gary Moore ons heeft nagelaten. Gary Moore speelde in de Ierse bands Skid Row en Thin Lizzy, en de Britse band Colosseum II. Moore deelde het podium met blues- en rockmuzikanten als B.B. King, Albert King, John Mayall, Jack Bruce, Albert Collins, George Harrison en Greg Lake, en had ook een solocarrière. Na een zeer succesvolle carrière te hebben gehad, stierf Gary Moore in de vroege uurtjes van 6 februari 2011 op 58-jarige leeftijd aan een hartaanval in zijn slaap.

De All Stars Gary Moore Tribute Band begon te spelen op de jaarlijks georganiseerde Remember Phil & Gary memorials in de Bosuil in Weert. Toen mensen geïnteresseerd raakten in de band besloten we om elk jaar een klein aantal exclusieve optredens te doen om de erfenis van Gary Moore levend te houden!!! Een avond genieten van heerlijke muziek, rock meezingen en een geweldige rockheld herinneren!!

voorverkoop exl servicekosten 10 euro / deurverkoop 15 euro

Algemene info

Datum: 26-11-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240