Live
11december

Tribute to Black Sabbath


by Black Sabbath Trio

Tickets bestellen

Tribute to Black Sabbath

by Black Sabbath Trio

De Britse band Black Sabbath wordt door velen beschouwd als de eerste metalband, waarvan Ozzy Osbourne en Ronnie James Dio de bekendste leden waren. De band heeft vele verschillende bezettingen gehad waarin alleen gitarist Tony Lommi een constante factor was. Gitarist David Aferiat (van The Metallicas en Nirvana's) heeft een stel muzikale giganten om zich heen verzameld en samen brengen zij als The Black Sabbath Trio een vette ode aan Black Sabbath. Met Thomas Meeuwis (Woodstock The Story) die de zangpartijen op zich neemt en drummer Thijs Rensink (Miss Montreal), moet het wel een goed optreden worden.

voorverkoop 7,50 euro / deurverkoop 12,50 euro

Algemene info

Datum: 11-12-2022
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 7,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240