Live
20oktober

The Demolition Brothers


Tickets bestellen

The Demolition Brothers

De topmuzikanten van The Demolition Brothers hebben hun sporen in de Nederlandse muziekscene al sinds de jaren 80 verdiend (oa Kingsnakes) en hebben nu hun chemie gebundeld in een band die furore maakt op podia in binnen- en buitenland. De ‘brothers’ geven hun eigentijdse vette rootsrock een onweerstaanbare drive vanuit een overtuigende muzikale heart and soul. Hun setlist van classics en originals stuwen ze met een perfecte en energieke mix van strakke riffs en explosief gitaargeluid naar een weergaloze live on stage-performance die je gezien en gehoord moet hebben!

voorverkoop 5 euro exl servicekosten / deurverkoop 8 euro

Algemene info

Datum: 20-10-2024
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240