Live
04februari

System of a Down Undercover sessie


Tickets bestellen

System of a Down Undercover sessie

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan System Of a Down.

Door nummers zoals ‘’Chop Suey’’, ‘’Toxicity’’ en ‘’B.Y.O.B.’’ kent iedereen de Armeens-Amerikaanse band System of a Down. De band werd groot  in 2001 door hun tweede album Toxicity. System of  a Down haalde met het album 3 multi-platinums, maar werd op de vingers getikt door het nummer ‘’Chop Suey’’. Het nummer was op dat moment door de 9/11 aanvallen te politiek gevoelig. De sessieleider van de undercover is David Aferiat.

Voorverkoop 10 euro excl servicekosten / deurverkoop 15 euro
 


 

Algemene info

Datum: 04-02-2024
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240