Live
13juli

Rooie Rico @ P79


Rooie Rico @ P79

Rico is je beste vriend als het om het Levenslied gaat.

Rooie Rico zingt al vanaf jong af aan. Speelde voor een enkeling en voor tienduizend man. Zong in Australië, Singapore, Shanghai en uiteraard Nederland. Deed mee aan Bloed, Zweet en Tranen en was jarenlang de roodharige frontman van Trane Met Tuite. En dan vanavond in de mooiste tent van Den Bosch.

Rooie Rico is geen gewone zanger. Zijn gehele voorkomen met lange krullende rode haren, smetteloos witte pak en glimmende schoenen laten je in een oogopslag weten dat je hier met een artiest te maken hebt. Een redelijk maffe, wel te verstaan. Maar ondanks zijn aparte voorkomen moet je zeker zijn zangstem en muzikaliteit niet onderschatten.

Dat wordt janken en meeblèren. Vals mag ook!
 

Algemene info

Datum: 13-07-2024
Aanvang: 22:00 uur
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240