Live
11oktober

POPRONDE


Future Husband - Heath - Yan Lale

POPRONDE

Future Husband - Heath - Yan Lale

Het rondreizende muziekfestival Popronde strijkt op vrijdag 11 oktober weer neer in Den Bosch en wij van P79 doen niet zo maar even mee, maar heeft ook de eer om dit jaar het officiële OOR Talent Podium te zijn! En waar Popronde meestal bands heeft die aan het begin van hun carrière staan, hebben wij drie acts die al eerder op grote podia hebben gestaan. We stellen ze graag aan je voor.

Future Husband - 19h45
Filmische synth/indiepop waarbij je heerlijk kan wegdromen én dansen tegelijkertijd met een band die al eerder op Noorderslag, Grasnapolsky én Best Kept Secret (!) heeft gestaan? Yes please! Kwartet Future Husband heeft het allemaal en met de mooie, breekbare zang van frontvrouw Adura Sulaiman heb je alle ingrediënten om jezelf helemaal onder te dompelen in soepel gitaar en synthspel.

Heath - 21h15
Dat Den Haag barst van rocktalent wisten we al, maar Heath doet er nog eens een schepje bovenop. Deze mannen combineren lustig stevige drums met hypnotiserende gitaarpartijen, de harmonica komt ook vaak te pas en ze laten je alle hoeken van onze kelder zien met hun puntgave maatwisselingen. Roadburn viel eerder dit jaar ten prooi aan Heath, nu laten wij ons gewillig meeslepen.

Yan Lâle - 23h00
En om in de psychedelische sferen te blijven konden we geen betere afsluiter krijgen dan Yan Lâle. Deze band mengt Engelse met Turkse teksten en de lange geschiedenis die Turkije kent met psychedelische rock, vormt de basis van deze Amsterdammers. Verwacht een trip die je nog lang zal blijven heugen en dans op de band die eerder ook al in de Melkweg stond te schitteren.

Algemene info

Datum: 11-10-2024
Aanvang: 19:45 uur
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240