Live
06oktober

POPRONDE DEN BOSCH 2023


gratis live muziek !

POPRONDE DEN BOSCH 2023

gratis live muziek !

THE SUPERSOAKERS  19.30 - 20.30

The Super Soakers is een gitaarband die met vijf microfoons tegelijk de absurditeit van het bestaan afbreekt, om deze vervolgens weer op te bouwen samen met het publiek. Tussen Black Country New Road en Parquet Courts in gaan zij hun eigenwijze weg, waarbij de vangrail vaak wordt geschampt. Huilen in de moshpit.

ENMA  21.15 - 22.15

Tilburgse progressive grunge metal band ENMA biedt een breed spectrum aan heaviness: van de prog metal riffs a la Tool en Opeth tot de gruizige 90ies grunge sound. ENMA's debuut 'Apathy Awakened' (Electric Spark records) werd geproduceerd door Tymon Kruidenier (o.a. Cynic) en Bret-Caldas Lima (o.a. Devin Townsend).

entree gratis !

 

Paul Smits Award

Als ode aan de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, Paul Smits is de 'Paul Smits Award' in het leven geroepen, de award voor de favoriete performer van de Popronde bezoeker. Paul Smits heeft veel betekend voor Stichting Popwaarts, en dus Popronde. Hij was vanaf de begindagen betrokken en werd in het bestuur gezien als 'het hart', Paul had een grote liefde voor talentontwikkeling en live muziek. Paul was een markant persoon, zijn paarsgeverfde snor en sik waren zijn handelsmerk. In die geest is de Paul Smits Award dé prijs voor de favoriete performer van het publiek, degene met de beste podiumuitstraling en performance.

In iedere stad kan worden gestemd bij de Popronde infostand, te vinden op een centraal punt in de stad. Stembiljetten zijn te vinden in de programmaboekjes, of af te halen bij de infostand. De Paul Smits Award wordt ieder jaar uitgereikt op Popronde Amsterdam, het grootse eindfeest.

Algemene info

Datum: 06-10-2023
Aanvang: 20:30 uur
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240