Club
23juni

P79 Invites Dawn Panty, Miss Nijhof, KARYO met 40% korting op alle drankjes.


Urban, Latin , dancehall & afrobeats!

Tickets bestellen

P79 Invites Dawn Panty, Miss Nijhof, KARYO met 40% korting op alle drankjes.

Urban, Latin , dancehall & afrobeats!

P79 nodigt op 23 juni top DJ's uit, die jou gegarandeerd laten dansen. Ze krijgen allemaal één simpele opdracht: Rammen!

Verwacht een professionele mix van Urban, Latin, House & Dance van 90's tot nu!

KARYO

Van Latin tot Dancehall en van Soul tot Afro & Booty Beats, alles wordt door deze twee broers aan elkaar gemixt. Met hun eigen tracks veroveren ze de wereld en worden overal gedraaid, clubs tot festivals, door de grootste artiesten zoals Dillon Francis, Afro Bros, Kriss Kross Amsterdam en Freddy Moreira.

Miss Nijhof

Iedere keer dat deze Bergeijkse op het Playfestival staat is het volle bak. Niet onbegrijpelijk natuurlijk, want als Miss Nijhof achter de decks staat is het feest en schudden de billen goed op en neer. Of het nu de lekkerste feestplaten zijn of een van haar eigen remixen of edits, ze bouwt een feestje heerlijk op tot een grote climax. Waar ze jaren terug een lokale heldin was, reist ze momenteel stad en land af om te draaien. Een setje op Lakedance, Miss Nijhof draait haar hand er niet voor om.

Dawn Panty

Deze dame is geen onbekend gezicht in P79. Als resident op onze Dancehall avonden heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend.

Kortom, trek je beste outfit aan en nodig al je vrienden uit om er ook te zijn

You’re invited!

ALGEMENE INFO

Datum: 23-06-2023

Aanvang: 22:00 uur

Eindtijd: 04:30 uur

Leeftijdsgrens: 18 +

Voorverkoop 10 euro

Deurverkoop 12,50

40% korting op alle drankjes muv cocktails.

 

 

 

Algemene info

Datum: 23-06-2023
Aanvang: 22:00 uur
Leeftijdsgrens: 18+
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240