Live
24maart

Hillbilly Moonshiners


The Party Show

Tickets bestellen

Hillbilly Moonshiners

The Party Show

The Hillbilly Moonshiners bestaat uit Sammy Stonewasher, Marty the Aussie, Larry the Goose, Marty the Geek and Nicky Boy “The Bulldog” Brown. Vijf muzikanten uit het zuiden van het land.

In slechts vier jaar tijd groeide The Hillbilly Moonshiners uit tot dé Mumford and Sons tribute band. Met als gevolg; honderden optredens in binnen- en buitenland. Ze speelden in bars, theaters en op muziekfestivals waaronder Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en het Sziget Festival in Hongarije. Ze deelden het podium met Steve 'N' Seagulls, Waylon, Kensington en The Common Linnets. 

Naast hun tribute aan de welbekende Britse folkband, laten ze ook klassieke tunes van onder andere George Baker, Bon Jovi en Michael Jackson herleven. Afgewisseld met hedendaagse popmuziek van onder andere The Weeknd, Miley Cyrus en Beyoncé. 

Waar ze ook optreden, The Hillbilly Moonshiners maken er altijd een ongekend feestje van! 

voorverkoop 12,50 ex servicekosten /  deurverkoop 17,50

Algemene info

Datum: 24-03-2024
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 12,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240