Live
17november

Herfstjam Music'scool


Herfstjam Music'scool

Deze editie van de Herfst Jam wordt weer een hele mooie! Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool hun best op gaan doen en live laten horen.
De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden" samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ook dit jaar weer tussen de 20 en 30 (!) bands die de beste popsongs spelen; van Ed Sheeran tot Queen en van Anouk tot Metallica. Voor sommige is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek!

KOM DIE LEERLINGEN AANMOEDIGEN !!!

Algemene info

Datum: 17-11-2024
Aanvang: 15:00 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240