Club
19mei

Funky Vibes - 1e Pinksterdag


Tickets bestellen

Funky Vibes - 1e Pinksterdag

Stap in de groove en sluit je aan bij een van de heetste 30+ feesten in de stad! Van de iconische beats van Kool and the Gang en Bell Biv Devoe tot de soepele ritmes van Bruno Mars, we brengen het allemaal samen voor een onvergetelijke avond op zondag 19 mei in P79.

Maak je klaar om te dansen op de beste mix van swingbeat, R&B, soul, hiphop en Motown klassiekers. Deze Jazz in Duketown editie van Funky Vibes is een absoluut niet te missen evenement!

Voor de beats van de avond:

DEES, een prominent lid van zowel de Zwarte Liefde in Amsterdam als de weLOVEweFUNK DJ-collectieven in Eindhoven, zal je trakteren op een heerlijke mix van Soul, Funk, R&B, Disco, Pop, Afro, House en meer, met Hip Hop Classics als belangrijkste ingrediënt. Het wordt smullen! Ook bij ons is DJ "The R," bekend om zijn meesterschap in new jack classics, onder andere bekend van Club Panama Amsterdam en Club Villa Thalia Rotterdam.

Mis de funky vibes, R&B en een avond gevuld met dans, old school jams, soulvolle deuntjes en goede vibes niet. Laten we samen herinneringen maken in Den Bosch bij P79!

Algemene info

Datum: 19-05-2024
Aanvang: 21:00 uur
Leeftijdsgrens: 30+
Prijs: € 12,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240