Club
20april

Full Moon Bucket Party


Tickets bestellen

Full Moon Bucket Party


Met veel plezier en gemengde gevoelens kondigen wij de laatste editie aan van onze geliefde Full Moon Bucket Party: Last Dance. Een feest beïnvloed door de beroemde Full Moon Party in Thailand dat energieke vibes brengt naar je favoriete club in Den Bosch. Duik in de Thaise sfeer met met gevulde buckets, glow-in-the-dark-verf en een tropisch decor.

En dit wordt een speciale editie, want het is onze Last Dance! Al meer dan tien jaar organiseren we dit geweldige feest op P79, maar het is tijd om verder te gaan. Maar voordat we dat doen, willen we er met een BANG helemaal uit gaan. Wij halen onze beste DJ's tevoorschijn om een ​​elektronische mix van House, Trance en Dance ten gehore te brengen die de dansvloer doet trillen.

Trommel je vrienden op en laten we nog een laatste keer feesten onder de Volle Maan en mis onze laatste dans niet!

Tickets
★ Online voorverkoop 7,50 (exclusief servicekosten)
★ Deur 10

Algemene Info
★ EMMER MET DRANKEN VOOR 12 EURO
★ JE WORDT GESCHMINKT MET GLOW IN THE DARK VERF
★ DJ's: CRISIO, BOTSAUTO & NATSU
★ HOUSE, TRANCE & DANCE
★ EPISCHE DECORATIES
★ 18+

Algemene info

Datum: 20-04-2024
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18+
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240