Live
06maart

Tribute to TOTO


By Totolicious

Tickets bestellen

Tribute to TOTO

By Totolicious

Wie kent de vele hits van Toto niet: Rosanna, Stop Loving you en natuurlijk Africa. Alle grote Toto hits zijn nog vaak op verschillende radiozenders te beluisteren.
Nederlands no. 1 TOTO-tributeband TOTOLICIOUS terug. De band keert na een aantal rustige jaren terug in de bezetting waarin het voor het laatst in 2015 speelde en waarmee de band in 2010 de finale van de Clash of the Coverbands behaalde.
De gangbare en lekker in het gehoor liggende pop/rockmuziek van Toto wordt live uitgebreid met lange intro’s, outro’s, solo’s en verrassende wendingen. Dat maakt het geheel tot een muzikaal spektakel in de breedste zin van het woord waar je absoluut bij moet zijn geweest! Uiteraard speelt TOTOLICIOUS alle hits en een selectie van de beste nummers uit het ongelooflijke Toto-repertoire. We zien jullie graag weer terug!!

Han van Oers – Drums, Zang
Frank Oude Veldhuis – Toetsen, Zang
Leon de Bree – Basgitaar
Ward van Mieghem – Gitaar
Thomas Beekwilder – Gitaar
Sanne Groefsema – Zang
Dionne Kessing – Zang
Jan Willem Ketelaers – Zang

Voorverkoop 10 euro (excl servicekosten)  deurverkoop 15 euro

Algemene info

Datum: 06-03-2022
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
23.00
23.00
23.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240