07maart

Comedy Night


met Riza Tisserand (MC), Ruud Smulders en Tom Sligting

Tickets bestellen

Comedy Night

met Riza Tisserand (MC), Ruud Smulders en Tom Sligting

COMEDY NIGHT P79

Dinsdag dip? Daar doen wij niet aan. Kom naar de Comedy Nights van P79. In samenwerking met het impresariaat Willem een mooi programma van stand up comedians. Iedere eerste dinsdag van de maand gaan we je schokeren, spiegelen en laten lachen.

INFO ARTIESTEN:

Riza Tisserand
Bekend van het programma van Javier Guzman Presenteert: Comedy Explosion op Veronica als een van zijn favoriete cabaretiers. Daarnaast werd Riza een van de vaste cabaretiers tijdens het programmaonderdeel “De Shoot Out” in het programma Guzmania, eveneens op Veronica. Riza Tisserand toerde de afgelopen jaren met Comedy Explosion het hele land door en was op TV te zien in programma’s van Javier Guzman en Jörgen Raymann.

Ruud Smulders
Hij is cabaretier, acteur, columnist en bovenal erg vol van zichzelf. Hij reist als stand-up comedian door heel het land. Zijn verhalen en ideeën zijn altijd absurd (ook al zijn ze waargebeurd) en gaandeweg deelt hij rake tikken uit met knoeiharde grappen. Vanaf 2017 is hij wekelijks te horen op radio 2, maar dat is nog geheim.

Tom Sligting
Tom is één van de eerste comedians van het Comedy Café in Amsterdam. Vanaf december 1994 staat hij daar op het podium met al meer dan 1000 shows achter zijn naam. Afgelopen jaren was hij ook te gast bij Lowlands, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

Praktische info:
Datum: 07-03-’17
Zaal open: 20:00
Ticketprijs: €7,5

Algemene info

Datum: 07-03-2017
Aanvang: 20:30 uur
Prijs: € 7,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240