Club
27januari

HIPPE VOGELS & SOCIALE APEN


HVSA

HIPPE VOGELS & SOCIALE APEN

HVSA

Dit is een oproep aan alle Hippe Vogels & Sociale Apen! 

Op 27 januari gaan wij met ze allen een ongekend feest neerzetten. Waar? Hier in ons eigen Brabantse hoofdstad DEN BOSCH @P79!

Wat maakt HVSA anders? De focus ligt bij ons op het sociale aspect, namelijk de interactie tussen het publiek onderling. Dat wil zeggen dat we op een laagdrempelige manier het contact tussen het jong volwassen publiek (21+) makkelijker gaan maken. Hoe dit in de praktijk eruit zal zien, houden we voor nu nog even geheim!

Dit moet uiteraard gebeuren in een top sfeer. Daar gaan de DJ’s en MC voor zorgen. We hebben de belichaming van een HIPPE VOGEL & SOCIALE AAP namelijk weten te strikken. Niemand minder dan onze MC ''Kleine Jay''gaat ons en jullie blessen met zijn aanwezigheid. 

Met Dj’s variërend van jong talent uit de regio en gevestigde namen uit de randstand beloven wij een mix van klassiekers met het nieuwste van het nieuwste op gebied van (NL) Urban, R&B, Hiphop, Dancehall & Afrotunes!

DJ: TBA
DJ: TBA
DJ: TBA

We doen er nog een schepje bovenop! Aangezien we graag kennis met jullie maken stellen we jullie in de gelegenheid om dit zelf te ondervinden, GRATIS om precies te zijn. Ja, je leest het goed voor niets, nada, noppes!***

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

- Zet jezelf op aanwezig op dit FB event
- Like de HVSA fb én volg ons op insta @HVSA__ (Dit is gelijk de gastenlijst)


De enige criteria is: Kom voorbij onze hostess, zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet en houd je ID bij de hand. 

Dus kort samengevat: 21+, relaxte sfeer, nieuwe dope muziek, gratis entree 

See you there!

Peace & Love,

HVSA!!

***let op gastenlijst is tot 00:00, daarna betaald entree. Be on your best behaviour! De organisatie behoudt het recht om mensen te weigeren, om de sfeer en het concept te bewaken.

Algemene info

Datum: 27-01-2018
Aanvang: 22:00 uur
Leeftijdsgrens: 21
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240