Club
04oktober

Andre Hazes Tribute by undercoversessies


Hazes is de basis

Tickets bestellen

Andre Hazes Tribute by undercoversessies

Hazes is de basis

André Hazes is de grootste volkszanger die ons land gekend heeft. En dan hebben wij het uiteraard over Hazes Senior. Verguist en vereerd, geleefd en gestorven. Pure dramatiek en uiteindelijk omarmt door velen. Muziek om mee te zingen, soms mee te schreeuwen, met ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Nummers die iedereen kent, van ‘Een Beetje Verliefd’ tot ‘Zij Gelooft In Mij’. Deze Undercoversessie van zanger Robin Verkaik bestaat voornamelijk uit ‘echte’ Amsterdammers die je vanuit hun hart meenemen langs zijn fantastische repertoire. Met leden van o.a. Van Dik Hout, Jenny Lane en Tasha’s World.

Vvk 12,50

Deur 17,50

 

Algemene info

Datum: 04-10-2024
Aanvang: 21:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240