Live
31januari

Vintage Black


Vintage Black

Deze band uit Den Bosch en omstreken maakt de lekkerste 50's en 60's style soul, blues en motown muziek. Zowel covers als eigen werk, van toen en nu, als het maar de juiste 'feel' heeft. Deze 10-koppige club ervaren rotten in het vak, compleet met 3 blazers en backing vocals nemen je graag mee terug in de tijd. Enjoy the ride! 

Jarenlang is Linda Pelders als zangeres actief in het Bossche Live circuit. Als zangeres van Checkpoint Charlie heeft ze heel Den Bosch al laten trillen op de naaldhakken. En dan nu eindelijk haar eigen project samen met Sjoerd Diebels!

 

Vintage Black = 

Sjoerd van den Berk (drums)

Wim van Slooten (bas)

Joost Borgonjen (gitaar)

Lodewijk van der Pol (toetsen)

Hans Govaart (trombone)

Sjoerd Diebels (trompet)

Toine Hultermans (saxofoon)

Fenneke Bicanic-Suurmond en Jennifer Schuler (backing vocals)

VVK 10 euro

 

Algemene info

Datum: 31-01-2021
Aanvang: 17:00 uur

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240