Live
10maart

Tribute to Herman Brood


Street!

Tickets bestellen

Tribute to Herman Brood

Street!

Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance. Professionele muzikanten vormen de belangrijke muzikale basis.

De zanger (compleet met stem én houding van Herman en de looks van zijn manager Koos) steelt de show. Twee ‘Blondita’s’ completeren het geheel. Harrie “The Man” Damen op sax is de kers op de taart.

Deze band houdt oprecht van de muziek die ze spelen en dat kun je zien en horen. Street! benadert de sfeer van een Brood-concert akelig goed en speelt non-stop dampende rock & roll, hier en daar afgewisseld met een goedgekozen ballad.

voorverkoop 7,24 euro incl / deurverkoop 10 euro

Algemene info

Datum: 10-03-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240