Live
24februari

Tribute to Aerosmith


by Bauke Bakker & friends

Tickets bestellen

Tribute to Aerosmith

by Bauke Bakker & friends

We kennen Bauke Bakker zo langzamerhand allemaal wel een beetje. “Da’s die zingende drummer, toch?” Juist! … Maar vandaag even niet. Dit keer geeft hij de stokjes over aan Nederlands’ beste rockdrummer, Mart Nijen Es, en gaat hij zelf alleen zingen!

Is ook wel nodig trouwens, alleen maar zingen, want om de bulderende power en ongekende hoogtes van Aerosmith’s opperbaas Steven Tyler te evenaren kun je je maar beter ook alléén daarop concentreren… Zonder twijfel de beste zanger van zijn generatie, dus dat is een behoorlijke uitdaging.

Maar daarvoor moet je wel ondersteund worden door een loeistrakke band met meestergitaristen en iedereen moet ook qua zingen keihard aan de bak! Nou, het is gelukt. Bauke heeft weer een clubje bazen om zich heen verzameld! Ze spelen o.a. bij Diggy Dex, Typhoon, Marutyri, The Bluebirds, Her Majesty en vele anderen.

Zet ze thuis maar vast op, al die enorme kneiters van hits: Love In An Elevator, Dude (Looks Like A Lady), Dream On, Living On The Edge, Janie’s Got A Gun, Amazing, zo kunnen we nog wel even doorgaan… zijn we d’r weer?

Dat dacht ik!

Voorverkoop € 10 / Deurverkoop € 15

NIET MISSEN!!!

 

Bauke Bakker - zang

Ocker Gevaerts - gitaar en zang

Ruud van Halder - gitaar en zang

Jacko Zieverink - keys en zang

Sebas van Olst - bas en zang

Mart Nijen Es - drums

 

 

Algemene info

Datum: 24-02-2019
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240