Live
26maart

Top Comedy


met o.a. Chris van der Ende en Bert Kleijweg

Tickets bestellen

Top Comedy

met o.a. Chris van der Ende en Bert Kleijweg

Op donderdagavond 26 maart a.s. presenteert P79 te Den Bosch weer een echte stand-up comedyshow. De grootste talenten komen hun beste grappen afvuren naar het publiek. Van professionals tot echte prijswinnaars.

Deze avondvullend programma staat garant voor ruim 2 uur stand-up comedy van de bovenste plank. 6 topcomedians en een gedreven presentator/MC zorgen ervoor dat u voor maar €5 kan genieten van deze topavond. Aan de deur €7,50 per ticket.  Wie weet ziet u wel de nieuwe Theo Maassen, Jochem Myjer of Hans Teeuwen. Tot 26 maart in P79.! Aanvang show 20.30 uur.

De Headliners:

Chris van der Ende: Bekend van oa Raymann is Laat, The Comedy Factory, Powned, De Slimste Mens.

Bert Kleijweg: De Kwis, Ow ow Besitas

De Talents:

Bruno Bittoun: Winnaar Cabarette-ketet.

Floris de Vree: Winnaar Pucks Cabaret Talent

Bert Keurentjes: Groot opkomend talent.

MC:

Eric Goossens

Algemene info

Datum: 26-03-2020
Aanvang: 20:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240