01november

Music'scool


Herfst Jam

Music'scool

Herfst Jam

Zondagmiddag 1 november as. organiseert Music'scool 's-Hertogenbosch de Herfst Jam bij P79! Deze 11e editie wordt weer een hele mooie!

Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool hun best op gaan doen de komende weken. De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, sax-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden' samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ook dit jaar weer superveel bands die op die middag de beste popsongs spelen; van Avicii tot Lady Gaga en van Ed Sheeran tot de Red Hot Chili Peppers *. Voor sommige is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek, cool! Entree is 3 euro via voorverkoop door Music'scool 's-Hertogenbosch en dagkassa P79.

Deuren open om 14:30 uur, showtime om 15:00 uur. 

Meer informatie vindt je op www.musicscool.nl Kom die leerlingen aanmoedigen!

* definitieve songslijst niet bekend

Algemene info

Datum: 01-11-2020
Aanvang: 14:30 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240