Live
27oktober

Tribute to Deep Purple


by Purple Strangers

Tickets bestellen

Tribute to Deep Purple

by Purple Strangers

Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock‘. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren.

Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice and Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe.

Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen. En meer ......... ook MARK I en IV worden niet vergeten. Authentieke hits worden uitgevoerd met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthouisiasme in de sfeer van de rocking 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een intergraal deel uit van het hypnotische Purple geluid gemaakt door Purple Strangers. Het niveau van entertainment is hoog met een show van magistrale gitaar en Hammond solo’s. Donderende drums, pompende bas en veel lang haar maken de show compleet.!

Entree voorverkoop € 9,74 / Deurverkoop € 12,50

Algemene info

Datum: 27-10-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240