Live
01oktober

PQ Band (voorheen Pizza Quick)


Covers

Tickets bestellen

PQ Band (voorheen Pizza Quick)

Covers

Wij spelen al bijna 30 jaar met extreem veel speelplezier en 'music fun'. Gewoon inpluggen, aftikken en spelen. Een optreden van de Pizza Quick Band bijwonen is de ultieme 'Energy Boost'. Als we vertellen dat een optreden van de Pizza Quick Band een gegarandeerd feest is waarbij het behang van de muren valt, de verf van de kozijnen springt en de ramen uit de rubbers gedrukt worden, zul je ons waarschijnlijk niet geloven..............en dat mag. Zie dat dan maar als een gemiste kans!!

Toch nieuwsgierig geworden en denk u, mmmhh....wat zou dat zijn? Kom dan kijken op zondag 1 okt in P79!

VVK: € 5,00
DVK: € 7,50

 

Algemene info

Datum: 01-10-2017
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240