Club
20mei

MARDI GRAS


DJ FONK // BUNG LAW // De Koppersnellers

MARDI GRAS

DJ FONK // BUNG LAW // De Koppersnellers

Daar gaan we weer! Tijdens jazz in duketown heb je op zondag bij Mardi Gras de dikste (after)party van je pinksterweekend! 
Winstverdubbelaar: maandag vrij! 

DJ FONK // BUNG LAW // De Koppersnellers

BUNG LAW. Kenmerkend in zijn sets zijn de funky baselines en soulvolle klanken in combinatie met muziek genres als hiphop, house en disco. 
All-Night-Long (Lionel Richie voice).
Hitje hier, bangertje daar om vervolgens weer af te glijden via een zwoele RNB classic naar de main key, FUNK!

FONK begon ooit met plaatjes draaien in het Bossche Café Cordes.. Al snel begon hij DJ-crew Bralwerk maar ook met het boeken van DJ's en het organiseren van feesten en festivals. 
Tegenwoordig trekt hij inspiratie uit de legendarische radioshows van Gilles Peterson en Soulection maar ook uit artiesten zoals Mr. Scruff, Tom Misch, Hiatus Kaiyote, Anderson Paak, Erykah Badu, SBTRKT, Detroit Swindle, The Gaslamp Killer, Thundercat, Mura Masa, Jarreau Vandal en vele anderen.. meer info op djfonk.nl

KOPPERSNELLERS. Deze 10-koppige brassband knalt al jaren vanuit de kelder van P79 hun funk, hiphop en jazz in een energieke, swingende en oorverdovende set. Ze zijn er weer bij; niet te kort, zeker niet te lang!

Algemene info

Datum: 20-05-2018
Aanvang: 23:59 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240