Club
05juli

Bloedverwanten


Bloedverwanten

Summerlovvvvvvvin! Na een geweldige voorjaarseditie keert Bloedverwanten deze zomer terug naar P79 voor een bloedhete clubavond!

What’s it all about? Waar draait het nou echt om? Om jou en iedereen die je liefhebt natuurlijk! Bij Bloedverwanten staat gezelligheid altijd centraal. Dé avond waarop je schaamteloos los kunt gaan op heerlijke (zomer)hitjes en de lekkerste meezingers van toen en nu.

Van verse hits tot klassiekers, nederhop, R&B en guilty pleasures; we gooien alles in de blender voor de ultieme muzikale cocktail! Met dit keer nóg meer confetti, je lievelings dj’s en een kaartje voor een prikkie ben je the day after een berg aan gezellige herinneringen, foto’s en kater rijker.

P79 | 's-Hertogenbosch
 23.00 - 04.30 uur
€5,- (alleen deurverkoop)
 Tweelingen gratis entree
 18+
 Line up: t.b.a.

Algemene info

Datum: 05-07-2019
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240