Live
01mei

Tribute to The Rolling Stones


by Stones Sessions

Tickets bestellen

Tribute to The Rolling Stones

by Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten van oa. Nielson, Lisa Lois, The Royal Engineers en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. 

 

De muziek van "The Best Rock'n Roll band in the world" gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. 

 

Deze jonge artiesten van eigen bodem storten zich vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus en aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren.

 

De band toert vanaf 2018 langs alle buurtzalen, festivals en zelfs al in de Caribische Eilanden met een dampende Rolling Stones revival waar niemand omheen kan.

 

Jeffrey Hendriks: Vocals

Henk Wesselink: Gitaar / vocals

Hubert Eggen: Gitaar

René Geelhoed: Toetsen / vocals

Jeff Bolink: Bass / vocals

Tim de Wijk: Drums 

vvk 17,50 euro excl servicekosten / dvk 20 excl servicekosten

Algemene info

Datum: 01-05-2022
Aanvang: 16:00 uur
Prijs: € 17,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240