Live
04oktober

Tribute to Rainbow


by Stargazer

Tribute to Rainbow

by Stargazer

Stargazer is de band van Wilko van Beek, die we o.a. kennen van zijn weergaloze Rory Gallagher vertolking en zijn virtuoze gitaarwerk in Purple Strangers: de eersteklas Deep Purple tribute band.De parallel met Stargazer is natuurlijk meestergitarist Richie Blackmore.

Het gitaarspel en de sound van Wilko van Beek is zo doordrenkt van Blackmore invloeden dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Samen met zijn companen van Stargazer zetten ze een zeer indrukwekkende ode aan Ritchie Blackmore's Rainbow neer!
 

Algemene info

Datum: 04-10-2020
Aanvang: 17:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240