Live
14april

Thunderin' Hearts


Tickets bestellen

Thunderin' Hearts

Ooit begonnen als vriendenband begin jaren ‘90. De band won in die tijd enkele bandwedstrijden, waaronder de Wraak van Brabant. In 1995 brachten ze hun (enige) cd uit.

Speelden o.a. in Austin tijdens het SXSW festival, op Eurosonic (toen nog Euroslagt geheten), Noorderslag, Theaterfestival Boulevard en Popwerk. Maar ook in Kazachstan.  De band speelde als support van onder meer De Dijk, The Scene en The Brandos.

Eind jaren ’90 stopte Thunderin’ Hearts. Vrienden zijn ze echter altijd gebleven. En eens in de zoveel tijd gaat het toch weer borrelen. Afgelopen zomer werd de knoop doorgehakt; alle vier de leden hadden er weer zin in om met elkaar muziek te maken. Geen grote ambities, geen pretenties, maar vooral het plezier in muziek maken staat voorop. En de band wil ook weer af en toe ‘op de planken’ staan. Voor het eerste optreden koos de band P79. De plek waar ze ook hun enige reünie-optreden deden.

Voorverkoop 12,50 euro incl servicekosten

Algemene info

Datum: 14-04-2019
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 12,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240