Live
14april

Thunderin' Hearts


Tickets bestellen

Thunderin' Hearts

Ooit begonnen als vriendenband begin jaren ‘90. De band won in die tijd enkele bandwedstrijden, waaronder de Wraak van Brabant. In 1995 brachten ze hun (enige) cd uit.

Speelden o.a. in Austin tijdens het SXSW festival, op Eurosonic (toen nog Euroslagt geheten), Noorderslag, Theaterfestival Boulevard en Popwerk. Maar ook in Kazachstan.  De band speelde als support van onder meer De Dijk, The Scene en The Brandos.

Eind jaren ’90 stopte Thunderin’ Hearts. Vrienden zijn ze echter altijd gebleven. En eens in de zoveel tijd gaat het toch weer borrelen. Afgelopen zomer werd de knoop doorgehakt; alle vier de leden hadden er weer zin in om met elkaar muziek te maken. Geen grote ambities, geen pretenties, maar vooral het plezier in muziek maken staat voorop. En de band wil ook weer af en toe ‘op de planken’ staan. Voor het eerste optreden koos de band P79. De plek waar ze ook hun enige reünie-optreden deden.

Voorverkoop 12,50 euro incl servicekosten

Algemene info

Datum: 14-04-2019
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 12,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240