Band
02februari

Sonny Ragg


Sonny Ragg

Sonny Ragg is een energievolle Funk, Soul en Rock n' Roll band met een eigenzinnige sound gespeeld door muzikanten met ervaring in de Nederlandse bandscene.

De band is dit jaar door zanger/gitarist Sven Myren opgericht. Met mede bandgenoten Sjeng Meurmans (toetsen), Jeroen Straatman (gitaar), Bob Donkers (bas) en Mark van Reusel (drums) is de band gevormd en klaar voor menig podia! Op de drummer na zijn alle muzikanten in Den Bosch opgegroeid, en zoals dat gaat in het gemoedelijke Den Bosch is iedereen via via met elkaar in contact gekomen. Er staat veel op de planning voor de band: naast optredens in het clubcircuit en festivals in het nieuwe seizoen is de motivatie groot om zichzelf naar de grotere podia te spelen.

Live spelen is waar het om draait bij deze band, op deze manier ga je de muziek ook ervaren zoals het hoort.

Entree gratis!

 

Algemene info

Datum: 02-02-2019
Aanvang: 20:30 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240