Live
24januari

Tribute to TOTO


By Totolicious

Tickets bestellen

Tribute to TOTO

By Totolicious

Wie kent de vele hits van Toto niet: Rosanna, Stop Loving you en natuurlijk Africa. Alle grote Toto hits zijn nog vaak op verschillende radiozenders te beluisteren.
Nederlands no. 1 TOTO-tributeband TOTOLICIOUS terug. De band keert na een aantal rustige jaren terug in de bezetting waarin het voor het laatst in 2015 speelde en waarmee de band in 2010 de finale van de Clash of the Coverbands behaalde.
De gangbare en lekker in het gehoor liggende pop/rockmuziek van Toto wordt live uitgebreid met lange intro’s, outro’s, solo’s en verrassende wendingen. Dat maakt het geheel tot een muzikaal spektakel in de breedste zin van het woord waar je absoluut bij moet zijn geweest! Uiteraard speelt TOTOLICIOUS alle hits en een selectie van de beste nummers uit het ongelooflijke Toto-repertoire. We zien jullie graag weer terug!!

Han van Oers – Drums, Zang
Frank Oude Veldhuis – Toetsen, Zang
Leon de Bree – Basgitaar
Ward van Mieghem – Gitaar
Thomas Beekwilder – Gitaar
Sanne Groefsema – Zang
Dionne Kessing – Zang
Jan Willem Ketelaers – Zang

Voorverkoop 20 euro (excl servicekosten)  Max 50 personen

Algemene info

Datum: 24-01-2021
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 20,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240