Live
18maart

The Soul Cages


Tribute to Sting & The Police

Tickets bestellen

The Soul Cages

Tribute to Sting & The Police

Drummer Bauke Bakker (bekend van Bertolf en Her Majesty) had van jongs af aan al een voorliefde voor de muziek van The Police en later ook Sting. Dat was voor hem als drummer een enorme inspiratiebron, met name het spel van Steve Copeland.
Toen bleek al vrij snel dat hij naast drummen ook nog eens geweldig goed kon zingen. En niet zomaar, namelijk met bijna hetzelfde stemgeluid als dat van Sting! Als je je ogen dicht doet lijkt het alsof je bij een concert van Sting of The Police aanwezig bent.
Die voorliefde voor de muziek van Sting en The Police resulteerde al gauw in het opzetten van een Sting & The Police tribute band.
Deze 4-koppige band heeft verschillende bezettingen gehad, maar bestaat momenteel uit: Bauke Bakker, Sebastiaan van Olst, Micha Wink en Ruud van Halder.
Deze 4 gasten begrijpen wel hoe je een tribute neer moet zetten. Ze duiken namelijk helemaal tot in de puntjes in de muziek en de sounds van Sting en The Police. Zo hoor je goed de verschillen tussen de rauwe rock nummers van The Police en de mooie, gevoelige liedjes van Sting.
Heb je Sting of The Police altijd al een keer live mee willen maken? Deze tribute band laat je geloven dat je erbij was!

Bauke Bakker (drummer van Bertolf en Krystl, tevens ook de zanger),
Sebastiaan van Olst (bassist van Typhoon),
Micha Wink (toetsenist),
Ruud van Halder (gitarist van Marutyri).

VVK: € 10,00
DVK: € 15,00

 

 

Algemene info

Datum: 18-03-2018
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240