Live
04maart

Tribute to the Eagles


Tickets bestellen

Tribute to the Eagles

Van Prince tot Toto, van The Police tot James Brown, van Earth, Wind & Fire tot Supertramp en van Peter Gabriel tot Crosby, Stills, Nash & Young, Bauke Bakker heeft ze allemaal al eens geïmiteerd! Daar konden The Eagles natuurlijk niet aan ontbreken. De rol van drummer èn zanger Don Henley staat op Bauke's lijf geschreven. Bauke Bakker, bekend als drummer/zanger van onder andere Her Majesty, Krystl en Bertolf heeft al heel wat belachelijk goeie tributes op zijn naam staan. Een daarvan is Crosby, Stills, Nash & Young. Die tribute is zo uit de hand gelopen dat hij er nu theaters mee uitverkoopt! Het is dus wel duidelijk dat als Bauke een gezelschap bij elkaar zoekt om een ode te brengen aan een artiest, hij van goede huize komt!

Deze keer dus ook met zijn ode aan The Eagles. Dat doet hij met niemand minder dan zanger/gitarist Dennis Allaert (Dutch Eagles), gitarist Bas Schouten (Lisa Lois), bassiste Phaedra Kwant (Claudia de Breij, Krystl enz.) en gitarist Ruud van Halder (Marutyri).

Voorverkoop 10 euro / deurverkoop 15 euro

 

Algemene info

Datum: 04-03-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240