Live
06oktober

Tribute to Rory Gallagher


by Bullfrog Taste Express

Tickets bestellen

Tribute to Rory Gallagher

by Bullfrog Taste Express

De gitaar speelt in hun geliefde muziek de onbetwiste hoofdrol. Vandaar dat The Bullfrog Taste Express een muzikaal eerbetoon brengt aan een van de meest invloedrijke gitaristen uit de historie van de rock. Centraal staat hier natuurlijk Rory Gallagher, de helaas veel te vroeg overleden Ier die met zijn afgeragde Strat is verworden tot een regelrecht icoon in de bluesrock.

The Bullfrog Taste Express heeft, als het op muzikale ervaring aankomt, een rijkelijk gevulde schatkist. Zo maakte voorman Wilko van Beek deel uit van onder meer I’ve got the Bullets (de band waarmee Frédérique Spigt doorbrak), terwijl hij met de hardrockformaties Hammerhead en Perfect Strangers in de jaren tachtig en negentig de hele wereld rondreisde. Nico Groen is vooral bekend is als Blues/Rock-drummer en hij speelt op dit moment bij Sidewalk-Sally, Bullfrog Taste Express en diverse andere bands/projecten. Verder speelde hij onder andere met Herman Brood, Hans & Candy Dulfer, Adje v.d. Berg, Krystl en tourde hij zelf in het voorprogramma van Rory Gallagher Bassist Eric de Boer staat intussen al een slordige drie decennia op de Nederlandse podia. Zo speelde hij jarenlang in het trio rond Anand Mahangoe, eind jaren negentig uitgeroepen tot beste gitarist van ons land. 

voorverkoop  7,50 excl servicekosten / deurverkoop 12,50 

Algemene info

Datum: 06-10-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240