Live
03november

Tribute to Rage Against The Machine


by Bulls on Parade

Tickets bestellen

Tribute to Rage Against The Machine

by Bulls on Parade

De Rage Against the Machine tribute van het moment, die op eigen kracht een Ancienne Belgique vullt en oa meer Graspop op zn kop zette in 2016 ! Check hoe dicht alle 4 de muzikanten bij het orgineel komen .. van drum tot bas en van de speciale truckjes op de gitaar tot het markante stemgeluid van Zack de la Roche en dan hebben we nog niet eens over de collectieve power waarmee de band hun live show neerzetten en het publiek overhoop blazen..Respect !

voorverkoop 10 euro excl servicekosten / deurverkoop 15 euro

 

Algemene info

Datum: 03-11-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240