Live
21oktober

The Dynamite Blues Band


Blues

Tickets bestellen
Live
21oktober

The Dynamite Blues Band


Blues

Tickets bestellen

The Dynamite Blues Band

Blues

BEEEENNGGGGSSSTTT !!! > Het is februari 2013 en met een enorme knal wordt de Dynamite Blues Band geboren!

Wesley, Niels en JJ, voormalige leden van de succesvolle Nederlandse blues-sensatie “Big Blind”, zijn in 2013 opnieuw bij elkaar gekomen om het publiek verder te laten genieten van hun unieke explosieve blues-cocktail. Samen met de ervaren, bevriende bassist Renzo van Leeuwen werden de instrumenten afgestoft en de Dynamite Blues Band was hiermee geboren.

Zelfs vóór ze ook maar een nummer op de plaat hadden gezet, werden ze al uitgenodigd voor vele grote optredens binnen Nederland en België; kennelijk wisten de muziekliefhebbers nog goed wat voor een vuurwerk ze konden verwachten. En de Dynamite Blues Band stelde hen niet teleur!

In 2014 nam de band haar debuutalbum “Shakedown & Boogie” in de Amsterdamse IJland-studio op met lovende recensies in de relevante muziekbladen tot gevolg. 13 eigenzinnige nummers, variërend van boogie, swing, jump-blues en rock’n’roll tot een mystieke slowblues: de verfrissende veelzijdigheid van het eerste album werd geprezen en gewaardeerd! De band speelde zelfs in de populaire talkshow “De Wereld Draait Door” voor meer dan een miljoen kijkers. De Dynamite Blues Band maakte haar energieke livestatus met het kenmerkende vette, rauwe bluesgeluid weer helemaal waar op diverse festivals als “Ribs & Blues”, “Kwadendamme Blues”  en in België op “HookRock” en het “Belgian Rhythm & Blues Festival” in Peer.

Naast de eigen optredens door heel het land, speelde de band in de afgelopen jaren ook supports voor (o.a.) The Hoax, Guy Forsyth, The Fabulous Thunderbirds, T99 en The Paladins.  

Een nieuw hoofdstuk volgt in 2016 met het tweede studio-album “Kill Me With Your Love” en de daarbij horende “promo-tour”. Nu nóg veelzijdiger en volwassener klinkend zonder aan energie en speelplezier in te boeten! Met shows op (o.a.) Het Zwarte Cross Festival en tijdens Countdown Café (Radio Veronica) laat de band horen nog steeds vol energie en dynamiek het publiek op stoom te kunnen brengen.

Voor een spetterend live-optreden van de Dynamite Blues zou je bijna een  veiligheidsbril en gehoorbescherming nodig hebben vanwege het mogelijk explosiegevaar, maar vergeet vooral niet je dansschoenen aan te trekken!  

Voorverkoop 5 euro

Deurverkoop 7,50

 

Algemene info

Datum: 21-10-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240