Live
04februari

Street!


Tribute to Herman Brood

Tickets bestellen

Street!

Tribute to Herman Brood

Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance. Professionele muzikanten vormen de belangrijke muzikale basis. De zanger (compleet met stem én houding van Herman en de looks van zijn manager Koos) steelt de show. Twee 'Blondita's' completeren het geheel. Harrie "The Man" Damen op sax is de kers op de taart. Deze band houdt oprecht van de muziek die ze spelen en dat kun je zien en horen. Street! benadert de sfeer van een Brood-concert akelig goed en speelt non-stop dampende rock & roll, hier en daar afgewisseld met een goedgekozen ballad.

Algemene info

Datum: 04-02-2018
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240