Live
13januari

Strawl & Black Lion


reggae

Strawl & Black Lion

reggae

Roots Rock Reggae, dat is wat Stawl & Black Lion voor staat!

Een 5 koppige band die de expertise in huis heeft om het publiek in bezieling te laten raken. Of het nou de charisma van de ervaren frontman Strawl is of de vibes die de muzikanten creëren, meer cornerstone foundation zal je niet snel ergens anders tegenkomen

De entree is gratis! 

Nog zin om door te feesten? Love me Tinder // Dancehall // Reggae clubavond. De lanceer editie #1, aansluitend om 23:00!

Algemene info

Datum: 13-01-2018
Aanvang: 21:30 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240